Redefinim standardele dezinfectării aerului și suprafețelor

Îmbunătățim calitatea vieții umane, făcând spațiile în care trăim, învățăm, lucrăm și ne jucăm mai sigure


Democratizăm dezinfecția și purificarea aerului & suprafețelor.

Soluția potrivită pentru fiecare

Prevenirea infecțiilor în noua normalitate

Respirăm cu toții un aer mai sigur cu ajutorul științei

Aducem inovațiile tehnologice și roboții autonomi în realitatea de zi cu zi și să oferim cele mai eficiente metode de inactivare a agenților patogeni

WOLF-e ROBOTICS

Suntem primul producător de aparate smart și roboți mobili de igienizare, dezinfectare și purificare a aerului și suprafețelor cu lumină UVC din România, cu aplicabilitate în sectorul medical, comercial, transporturi, educație, business.

.

În prezent, atât infecțiile intraspitalicești, nosocomiale, cât și noua realitate a unor infecții cu virusuri la nivel global reprezintă o importantă problemă de sănătate și siguranță, fiind o cauză a morbidității și mortalității cu un deosebit impact economic și uman.

În ajutorul nostru vin sistemele și tehnologiile care ne pot asigura un mediu curat, sănătos și sigur pentru desfășurarea activităților de zi cu zi.Cu WOLF-e ROBOTICS redefinim incertitudinea prezentului într-un viitor mai sigur, mai sănătos, fără griji privind virușii și infecțiile. În lumea pe care o definim cu ajutorul dispozitivelor smart nimeni nu trebuie să se mai ascundă în spatele măștilor de protecție, să stea la o distanță de cel puțin 1.5m sau să nu-și poată îmbrățișa prietenii. Construim o lume mai bună în noua normalitate.

Prevenim infecțiile, răspândirea virușilor și bacteriilor

Înlăturăm 99,99% din agenții patogeni din orice mediu

COBOT-19

Sistem smart de dezinfecție cu lumină UV-C

Monitorizăm calitatea aerului și obținem un spațiu sigur pentru sănătatea tuturor

Breez

Filtrare și purificare smart cu lumină UV-C

Aducem controlul wireless prin aplicație mobilă pentru utilizare facila în exploatare și siguranţă sporită. Recomandat atât pentru uz profesional în spații tranzitate de multe persoane, cât și pentru us casnic.

Îmbunătățim calitatea aerului din orice spațiu și aducem sănătatea în prim plan

AER

Purificare și dezinfecție cu lumină UV-C

Echipament ce permite purificarea în siguranţă a aerului în prezenţa oamenilor la un preţ avantajos, cu control manual, recomandat atât pentru uz profesional în spații tranzitate de multe persoane, cât și pentru us casnic.

Aducem inovațiile tehnologice și roboții autonomi în realitatea de zi cu zi și să oferim cele mai eficiente metode de inactivare a agenților patogeni


Control de la distanță.

Inactivăm peste 99,99% din microorganismele de pe suprafețe și din aer asigurând spații sigure și sănătoase

WolfBOT

Cel mai puternic robot autonom pentru dezinfecție cu lumină UV-C

Roboţii mobili WOLF-e ROBOTICS permit optimizarea operaţiunilor zilnice de dezinfecţie a suprafețelor aducând un nivel de automatizare și repetabilitate ce nu poate fi atins prin metode tradiţionale. Recomandat pentru uz profesional.

Cea mai mare putere UVC instalată pe un robot autonom

Optimizează operaţiunile zilnice de dezinfecţie a suprafețelor și aerului aducând un nivel de automatizare și repetabilitate ce nu poate fi atins prin metode tradiţionale. Oferă detecția prezenței pentru siguranță sporită și ușurință în exploatare.

Dispozitive

Scanați pentru a vedea o listă cu dispozitivele din apropiere și a vă conecta

Cea mai puternică baterie instalată pe un robot autonom UV-C

Recomandat pentru uz profesional în spitale, cabinete medicale, cabinete stomatologice, centre recuperare medicală, hoteluri, școli, grădinițe, clădiri de birouri, hale industriale, aeroporturi, alte spații similare.

Talpa foarte ingusta ce permite deplasarea in orice spatiu

Informații despre dispozitiv și senzori în timp real

Cum lucrăm?

Proiectăm și producem aparate smart și roboți mobili pentru purificarea și dezinfecția aerului și suprafețelor din spații închise, la cele mai înalte standarde de calitate și siguranță în utilizare

Punem accent pe sisteme personalizate, oferind cele mai potrivite soluții și astfel ne ajutăm clienții să aibă eficiență în rutinele zilnice de curățenie și dezinfectare, cu o productivitate sporită.

Companiile, instituțiile și ONG-urile care sunt preocupate de sănătatea și siguranța personalului sau chiar persoanele fizice pot beneficia de experiența noastră și de sistemele produse de noi.

Scopul nostru este să oferim cele mai relevante informații care să conducă la cele mai bune decizii de achiziție și utilizare.

Specialiștii WOLF-e ROBOTICS realizează audit-uri de microaerofloră, validează eficiența procedurilor prin teste certificate, oferă consultanță atât pentru achiziție dar și pentru contracte pe bază de abonament pe termen lung, la prețuri foarte avantajoase.

Dacă vrei să vezi cum funcționează și să înțelegi cele mai recente tehnologii, aplică pentru o Sesiune DEMO și noi vom veni la sediul tău să îți facem o demostrație practică, în mod gratuit.

Cu WOLF-e, despre sănătate

Radiațiile ultraviolete sunt radiații electromagnetice, ca și lumina vizibilă. Spre deosebire de cel vizibil, spectrul ultraviolet nu este vizibil de către ochiul uman, având o lungime de undă prea mică. Banda UV-C este o parte a spectrului luminos, cuprinzând lungimi de undă între 200 și 280 nanometri (nm).

Dispozitivele UV-C ale WOLF-e ROBOTICS utilizează în mod specific lungimea de undă 253.7nm. Aceasta este o soluție dovedită care provoacă daune fotochimice ADN-ului și ARN-ului virusurilor și bacteriilor.

Această deteriorare biologică inactivează celula și previne reproducerea, implicit și capacitatea de infectare. Eficacitatea germicidă este determinată de doza totală de radiații la care este expusă suprafața („fluence”), care este un produs al intensității lămpii și a duratei expunerii.

Sunt parte din comunitatea WOLF-e ROBOTICS

Clienții noștri sunt companii din sectorul privat, de stat, instituții publice, ONG-uri care beneficiază de experiența și profesionalismul echipei WOLF-e ROBOTICS în domeniul dezinfectării și purificării spațiilor interioare (aer și suprafețe)

 • Produs
 • CoBOT-19
  per
 • Lămpi de putere mare, acoperire 360° - timp de expunere scurt
 • Sistem de management centralizat al operațiunilor de dezinfecție
 • Control de la distanță prin aplicație mobilă în limba română
 • Telefon mobil inclus enterprise-grade pentru rularea aplicației
 • Decuplare automată la detecția de mișcării: 4 senzori de prezență, acoperire 360°
 • Ușor de curățat, ușor instalat si exploatat
 • Opțional: poate fi construit din inox
 • Opțional: poate fi dotat cu baterii
TOP