Cariere WOLF-e ROBOTICS

Suntem WOLF-e ROBOTICS și ne pasă. De tine. De comunități și sănătatea acestora. De România. De mediul înconjurător. Ne pasă de viitorul copiilor noștri. Vrem să te inspirăm și la rândul nostru sã fim inspirați.

Împreună cu tine vrem să construim un viitor sustenabil și sănătos cu ajutorul tehnologiei. Hai în echipa noastră să vezi cum putem crește împreună pe baza valorilor care ne reprezintă - dedicare, pasiune pentru tehnologie, responsabilitate, spirit de echipa, comunicare, integritate și respect.

Îți dorești să faci parte din echipa WOLF-e Robotics?

Poți vedea pozițiile deschise mai jos!

POZIŢII DESCHISE ÎN PREZENT

Știai că 90% din timp, cei mai mulți dintre noi, ni-l petrecem în spații închise?

Noi, la Wolf-e Robotics, contribuim în fiecare zi la susținerea misiunii noastre, de a asigura dezinfecția aerului în cât mai multe spații în care lucrăm, învățăm, ne petrecem timpul. De ce?

E simplu: pentru că 90% din timp ni-l petrecem în spații inchise! Iar soluțiile și tehnologia noastră se asigură că aceste spații sunt dezinfectate și sigure pentru oameni.

Dacă și tu vrei să contribui la o Românie mai sigură/curată/cu rate mai mici de infectare, citește descrierea rolului de mai jos! Dacă până aici ne potrivim, citește în continuare 😊

Is Average Sales Consultant Salary your job title? No? Perfect! We are a perfect match! You are what we are looking for because you can earn how much you want, sky is the limit for us and for you!

Te-ai săturat să nu îți atingi targetul din cauza pandemiei? Schimbă perspectiva și vino în echipa noastră – cu asta ne ocupăm!

 
 

Ce ne dorim de la viitorii colegi? 

- Să ințeleagă și să poată poziționa corect beneficiile oferite de soluțiile Wolf-e Robotics în cadrul companiilor client

-Să iși folosească experiența lor în vânzări corporate, să identifice și să abordeze potențiali clienți business din verticalele stabilite

- Să stabilească și să participe la întâlniri, online și offline, cu potențiale companii-client

- Să susțină prezentări și să pregătească oferte comerciale pentru clienții identificați

- Să fie autonomi, curioși și cu bune abilități de relaționare

- Să lucreze colaborativ cu ceilalți membrii ai echipei

Ce oferim în schimb: 

- O misiune de impact, la care contribuie fiecare membru al echipei

- Training specific pentru produsele și tehnologia noastră – vei fi complet “echipat” pentru discuțiile cu potențialii clienți

- Flexibilitate – vei putea lucra de oriunde

- Iar despre aspectele financiare, discutăm în privat

Trimite-ne un mail cu CV-ul tău la office@wolfe.ro și hai să ne cunoaștem!