Cu abonamentul #DAaaS poți să te concentrezi pe activitatea Companiei și să îți crești afacerea. Fără birocrație cu administrarea mai multor furnizori. Fără probleme cu garanția sau mentenanța. Costurile și cash flow-ul sunt 100% previzibile. Totul este inclus în abonament, fără alte cheltuieli adiționale, pentru ca tu să primești beneficii complete la cele mai înalte standarde de calitate. În plus, ai garanția că economisești, deoarece vei avea o rată lunară fixă pe toată perioada contractuală, care poate varia între 12 și 24 luni.  

Venim cu expertiza noastră, definim obiectivele tale într-un mod clar și concret. Intăm în orice spațiu fizic, colectăm informații de bază despre caracteristicile și utilizarea clădirii și putem proiecta o soluție personalizată care maximizează reducerea riscului în acel spațiu specific. Rezultatul final este o eficacitate fără precedent, care produce rezultate de sănătate monumental mai bune pentru oamenii care ocupă spațiul respectiv.

Aducem expertiza noastră și pe baza obiectivelor stabilite împreună putem proiecta soluții concrete și personalizate pentru orice spațiu și orice nevoi. Proiectarea este la nivel avansat în AUTOCAD cu echipă completă de specialiști – designer produs – arhitect, inginer, specialist calitatea aerului, designer interior. Putem prelua proiecte din primul stadiu al proiectării sau putem interveni după ce clădirea a fost dată în folosință. Indiferent de etapa la care suntem contractați, soluțiile identificate și implementate sunt la nivel de excelență și garantează funcționalitatea pe termen lung. 

Suntem producători români. Avem fabrica lângă Ploiești și echipă completă de specialiști, ceea ce ne permite flexibilitate maximă în oferirea (proiectarea și manufacturarea) soluțiilor personalizate, adaptate exact nevoilor clienților noștri.