DISINFECTED AIR AS A SERVICE

Servicii pe bază de abonament

Închiriere dispozitive purificare și filtrare aer cu UV-C

Spațiile interioare sunt deseori mult mai contaminate comparativ cu mediul exterior, de aceea credem că este foarte important să acordăm atenție maximă aspectelor de purificare și dezinfectare a aerului și suprafețelor. Companiile și businessurile încep, treptat, să adopte un stil de lucru hibrid- lucru de la birou și de acasă, iar siguranța mentală și fizică a angajaților trebuie să rămână pe primul loc.

Lansăm, special pentru mediul de business și Compania ta, serviciul “Disinfected Air as a Service” – aer dezinfectat și curat, cu tehnologie UV-C.

Totul pentru ca tu să primești beneficii complete la cele mai înalte standarde de calitate. În plus, ai garanția că economisești, deoarece vei avea o rată lunară fixă pe toată perioada contractuală, care poate varia între 12 și 24 luni.

Service

 

Mentenanța predictivă și corectivă, schimbul filtrelor și surselor UV-C și garanția funcționării continue a dispozitivelor sunt incluse în abonament. Noi ne ocupăm de tot, în timp real, pentru ca cei din Organizația ta să beneficieze de aer curat, sănătos și de un mediu de lucru sigur!

Administrare

 

Cu abonamentul #DAaaS poți să te concentrezi pe activitatea Companiei și să îți crești afacerea. Fără birocrație cu administrarea mai multor furnizori. Fără probleme cu garanția sau mentenanța. Costurile și cash flow-ul sunt 100% previzibile. Totul este inclus în abonament, fără alte cheltuieli adiționale. 

Dispozitive smart 

 

Oferim cele mai bune dispozitive de purificare și dezinfectare a aerului pentru un mediu de lucru sănătos și productivitate îmbunătățită!
Suntem specializați în managementul calității aerului și reducerea la minimum a răspândirii infecțiilor cu virusuri, bacterii și fungi.

 

Aer proaspăt și curat. 

Beneficii pentru Organizația ta:

  • Aer curat și igienizat
  • Inactivarea 99,9% a virusurilor, bacteriilor și fungilor
  • Sănătate și productivitate crescută
  • Investiție minimă și costuri previzibile
  • Economisire
  • Mentenanța inclusă – totul cât mai facil pentru Compania ta
  • 0 downtime / Zero întreruperi în funcționare
  • Integrare în spatiul interior - potrivit pentru orice tip de amenajare