Democratizăm dezinfecția și purificarea aerului & suprafețelor. Soluția potrivită pentru fiecare.

10 Decembrie 2021

Tehnologie și Inovație WOLF-e ROBOTICS la Romanian Healthcare Awards 2021

Anul acesta am avut onoarea de a participa în cadrul Romanian Healthcare Awards cu proiectul nostru de suflet – Tehnologie & Inovație pentru Revoluționarea Standardelor Dezinfectării. Romanian Healthcare Awards este prima și cea mai amplă competiție cu juriu internațional dedicată medicilor, echipelor medicale și spitalelor din România, eveniment de recunoaștere a inovației și a excelenței din domeniul sănătății, care își propune să identifice și să aprecieze exemplele de bună practică din sistemul medical românesc, reușitele individuale și de echipă. Vezi mai mult aici...

1-4 Noiembrie 2021

WOLF-e ROBOTICS a participat la cel mai mare eveniment tech din lume, Web Summit.

WOLF-e ROBOTICS a participat la cel mai mare eveniment tech din lume, Web Summit, care a avut loc la Lisabona, Portugalia. Un eveniment de excepție unde au fost prezenți 42.000+ participanți din 128 țări, 200+ parteneri, 1500+ start-up-uri și 850+ investitori. Pe parcursul celor 4 zile am prezentat soluția noastră ce reprezintă convergența științei, medicinei și tehnologiei. Am combinat dezinfecția cu lumină UVC, cu eficacitate demostrată în peste 100 de ani, cu tehnologiile moderne pentru a crea un ecosistem care funcționează continuu și automat pentru a dezinfecta aerul și suprafețele în timp real.

28-31 Octombrie 2021

Congresul Internațional de Chirurgie pentru Studenți – Ediția Nr. 3

SURGICON 2021 se dovedeşte a fi un eveniment într-adevăr apreciat, reuşind să întrunească un număr de 320 de participanți ONSITE (participare fizică) din 14 țări şi 313 participanți ONLINE din nu mai puțin de 30 de țări. Congresul prezintă un număr de: 37 de activități hands-on, 10 conferințe online, 6 live surgeries şi un eveniment "panel discussion", realizate cu sprijinul celor 13 speakeri internaționali de renume. Participanții şi-au putut exprima creativitatea prin cele 54 de lucrări științifice care au fost prezentate în cadrul competițiilor ştiințifice, iar WOLF-e ROBOTICS a asigurat un aer dezinfectat și sigur atât pentru participanți, pentru staff cât și pentru invitații din mediul offline

26 Octombrie 2021

Wolf-E Robotics, un business cu aparate de dezinfecţie

Ştefan Toma, co-fondator Wolf-E Robotics, astăzi la ZF Logistica Businessului, un proiect ZF&Element Industrial. Fondatorii Wolf-E au dezvoltat până acum parteneriate şi cu spitalele publice, şi cu cele private. Cu cele publice colaborează prin parteneri distribuitori care vând către ele, iar dintre jucătorii privaţi, un partener este deja Enayati Medical City. Wolf-E Robotics, un business fondat de trei antreprenori care produc lângă Ploieşti aparate de purificare a aerului, vrea să ajungă în cât mai multe spitale, clădiri de birouri, şcoli şi chiar în transportul public, iar din acest an face demersuri pentru a-şi trimite produsele şi la export.

26 Octombrie 2021

Cum dezvolți în România o afacere de producție?

Ștefan Toma, co fondator WOLF-e ROBOTICS, ne detaliază la Canal 33 despre cum se poate dezvolta un business, o afacere de producție în România (proiectare și producție de dispozitive inteligente de igienizare a aerului și suprafețelor cu lunină UV-C).

29 Iunie 2021

Am început să fim preocupați tot mai mult de metodele în care putem purifica și dezinfecta aerul

Toți știm că există o legătură directă între curățenia casei în care locuim / spațiul în care lucrăm și sănătatea noastră, dar abia în ultimul an am conștientizat că există și o parte invizibilă a curățeniei. Ne-am dat seama că nu doar suprafețele – mesele, spațiile de lucru, parchetul și lucrurile trebuie să fie dezinfectate și curățate. Nevoia de a ne proteja sănătatea dar de a și socializa în același timp ne determină să căutăm soluții eficiente, care să ne asigure confort și mai mult ca oricând, siguranță. Varianta dezinfectării cu lumină UVC (o metodă foarte sigură care nu generează ozon, fiind folosită și probată cu succes de zeci de ani în practica medicală și care acum își găsește aplicabilitate în viața de zi cu zi) este cea mai potrivită soluție, în opinia noastră. Vorbim de sistemele produse în România, special concepute - marca WOLF-e ROBOTOCS - ce permit purificarea și dezinfectarea aerului din încăperi și a suprafețelor.

24 Mai 2021

Despe WOLF-e ROBOTICS, antreprenoriatul ca un stil de viață și produse filtrare, purificare si dezinfectare aer și suprafețe

În WOLF-e ROBOTICS suntem un grup de oameni de afaceri, antreprenori în serie și inovatori care ne propunem să schimbăm paradigma în care Romania se află de peste 30 de ani. Vrem să reaprindem cercetarea-dezvoltarea și industrializarea contribuind astfel la defragilizarea economiei. Înainte de toate credem că putem spune că suntem oameni pasionați de tehnologie și foarte dinamici pe partea de implementare, pentru care antreprenoriatul este un stil de viață.

3 Iulie 2021

WOLF-e ROBOTICS a devenit producător de aparate de dezinfecţie şi purificare smart a aerului cu lumina UVC.

Nevoia pe care am identificat-o în piaţă, aceea de a proteja oamenii în spaţiile închise de infecţia cu noul coronavirus, a dus la dezvoltarea unor dispozitive smart de igienizare a aerului şi a suprafeţelor, cu aplicabilitate atât în mediul profesional – spitale, cabinete stomatologice, spaţii comerciale, HoReCa, clădiri de birouri, şcoli, grădiniţe, săli de fitness, cât şi în cel casnic/rezidenţial (locuinţe). Clienţii sunt preponderent distribuitori, integratori, clienţi finali în rândul companiilor, ONG-uri, cabinete medicale sau stomatologice şi spitale. Printre spitale, se află Enayati Medical City, centrul medical dezvoltat de grupul Enayati, condus de medicul Wargha Enayati, cel care a pus bazele reţelei Regina Maria în urmă cu mai bine de 20 de ani, şi de grupul italian Monza.

5 Aprilie 2021

Cum aţi putea descrie la momentul actual WOLF-e ROBOTICS?

WOLF-e ROBOTICS reprezintă primul producător de aparate de dezinfecție / purificare smart a aerului / suprafețelor cu lumină UVC din România. Nevoia pe care am identificat-o în piață, aceea de a proteja oamenii și spațiile închise de infecția cu noul coronavirus, a dus la dezvoltarea unor dispozitive smart de igienizare a aerului și suprafețelor, cu aplicabilitate atât în mediul casnic (locuințe) cât și în sectoarele medical – spitale, cabinete stomatologice, dar si in comercial, HORECA, clădiri de birouri, școli, grădinițe etc. Când vorbim de orice spații cu grad ridicat de aglomerare sau tranzit, știm că în aceste spații se poate reduce permanent încărcătura patogenilor din aer (reducând șansele de infectare ale persoanelor). Sistemele dezvoltate și produse în România de WOLF-e ROBOTICS respectă normele de calitate si siguranţă şi standardele ISO. Producem și comercializăm mai multe tipuri de produse, cu variante diferite de putere și design. Având fabrica în Ploiești, dezvoltăm şi producem cu celeritate sisteme și echipamente personalizate pentru cerinţele specifice ale clienţilor noştri.

11 Martie 2021

Noul nou sau cum a schimbat pandemia percepția despre tot ceea ce ne înconjoară

Este necesar să înțelegem că dezinfecția corectă și cât mai extensivă a unui spațiu interior face referire atât la suprafețele cât și la aerul din acel spațiu. Dezinfecția exclusivă a suprafețelor nu este eficientă pentru cele mai multe categorii de spații pentru că odată ce spațiul este populat, el este viciat imediat prin patogenii pe care persoanele le aduc pe haine sau prin aerosolii respirați. Trebuie înțeles faptul că nebulizarea, dezinfecția cu ajutorul substanțelor biocide sau iradierea directă a suprafetelor cu lumina UV-C nu asigură remanență. În schimb, echipamentele ce dezinfectează aerul continuu sunt cele mai indicate pentru scenariile în care spațiile sunt populate de multe persoane (școli, grădinițe, birouri etc.), sau acolo unde există fluxuri constante de persoane (unități de alimentație publică, bancare etc.) pentru că acestea recirculă permanent aerul din mediu și îl dezinfectează cu fiecare trecere prin dispozitiv, ducând astfel la reducerea semnificativă a încărcăturii de patogeni..

25 Februarie 2021

Cum aţi putea descrie la momentul actual WOLF-e ROBOTICS?

Viziunea noastră este să contribuim la creșterea rezilienței economiei românești și poziționarea României ca un actor important în lanțul manufacturier European, cu focus în special pe noile tehnologii. Frumusețea proiectelor rezidă din ideile inovatoare, de la echipele de lucru care sunt fomate din oameni care vor să schimbe sistemele învechite, din persoane care trăiesc pentru viitor.

 • Produs
 • Breez
  per
 • Volum aer filtrat: 182,5 mc/oră
 • Timp necesar: 25 min / cameră
 • Construcție: Oțel gavanizat, inox(opțional)
 • Lungime undă: 254 nm (spectrul UV-C)
 • Control: Wi-Fi / Bluetooth / Buton fizic
 • Moduri de lucru: Manual / Temporizator
 • Lumină ambientală: RGB + animaţii, 2 zone (sus/jos)
 • Display*: Informații despre calitatea aerului*
 • Produs
 • CoBOT-19
  per
 • Lămpi de putere mare, acoperire 360° - timp de expunere scurt
 • Sistem de management centralizat al operațiunilor de dezinfecție
 • Control de la distanță prin aplicație mobilă în limba română
 • Telefon mobil inclus enterprise-grade pentru rularea aplicației
 • Decuplare automată la detecția de mișcării: 4 senzori de prezență, acoperire 360°
 • Ușor de curățat, ușor instalat si exploatat
 • Opțional: poate fi construit din inox
 • Opțional: poate fi dotat cu baterii
TOP