Resetarea standardelor de dezinfecție și curățare a aerului și suprafețelor înseamnă un nou început. Mai sigur.

Credem în parteneriate construite pe principii solide și respect reciproc

Enayati Medical City este cel mai mare oraș medical din România. Aici se pune pe primul loc siguranța pacienților și a colectivului medical. Urmarea unui protocol strict de curățare și igienizare a spațiilor și aerului din încăperi se poate realiza prin utilizarea concomitentă a mai multor sisteme biocide: mecanice, chimice și prin tehnologie UV-C.

Hospice Casa Sperentei

Suntem alături de partenerii noștri de la HOSPICE Casa Sperantei și le asigurăm un aer permanent igienizat în spațiile comune și în saloanele de îngrijire paliativă cu dispozitive smart WOLF-e Robotics. Pacienții cu boli incurabile și familiile acestora au nevoie de îngrijiri specializate, iar Hospice Casa Speranței oferă gratuit acest serviciu în centrele lor de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere. Pandemia le-a accentuat grija și atenția asupra vectorilor patogeni din aer, pacienții cu imunitate scăzută fiind mult mai vulnerabili la efectele acestora. Cu toții ne dorim să știm că putem intra și ieși în siguranță dintr-o unitate medicală atunci când este nevoie, iar un standard de calitate ar trebui să fie reflectat în modul în care se elimină orice risc de infectare a oamenilor cu viruși sau bacterii.

OncoVet

Clinica OncoVet folosește cu succes dispozitivele WOLF-e Robotics pentru a crea un mediu sigur, curat și sănătos pentru animăluțele de companie care ajung la consult, aparținători și echipa medicală. Soluțiile de dezinfecție UV sporesc siguranța pacienților și a spațiilor sanitare sau comerciale. CoBOT-19 distruge 99,99% din bacterii și virusuri, reduce infecțiile cu 82% și este de 20 ori mai eficient ca dezinfectarea chimică. În doar 10 minute, un spațiu poate fi dezinfectat și poate reduce numărul infecțiilor nosocomiale și costurile de operare ale oricărei unități. Nevoia de roboți mobili, autonomi și de dispozitive „smart” de igienizare este una imediată.

BENEFIT ONLINE

Parteneriatul cu Benefit Online, platforma cu cele mai multe beneficii extrasalariale pentru angajații din România, înseamnă responsabilitate pentru asigurarea unui mediu de lucru sănătos și curat. Purificarea și dezinfecția corectă și cât mai extensivă a birourilor, spațiilor de lucru și locuințele angajaților sunt vitale iar creșterea calității aerului se realizează cu ajutorul echipamentelor WOLF-e ROBOTICS. Angajații a peste 300 companii pot beneficia acum, prin intermediul acestui parteneriat de multiple reduceri la achiziționarea produselor noastre.

PSYCHOLOGIES

Parteneriatul cu Revista Psychologies pledează pentru educație în domeniul sănătății, elemente și sfaturi concrete pentru creșterea wellbeing-ului și grijă față de aerul pe care îl respirăm. Deținerea unui sistem de purificare a aerului începe să nu mai fie un capriciu în zilele noastre, a devenit deja o necesitate, „un must” , fie că vorbim de spațiile de acasă, de la școală, zonele comerciale sau locul nostru de muncă. Devenim din ce în ce mai conștienți de nevoia de curățare și igenizare a spațiilor închise.

PARTENERI SURGICON

Într-un cadru științific, actualii studenți - viitorii medici chirurgi - înțeleg ce înseamnă echipamente de dezinfectie UV și ce variante există la momentul actual. Aspecte foarte importante în orice spațiu interior spitalicesc și sală de operații sunt și dezinfectarea, purificarea aerului și a suprafețelor. Este necesar să înțelegem ce înseamnă și cât de importantă este igienizarea corectă și cât mai extensivă a unui spațiu spitalicesc, știind că multe dintre aceste principii ori nu sunt respectate în prezent ori nu sunt cunoscute. Un management eficient într-o unitate medicală este reflectat și de modul în care se previn situațiile legate de infecțiile intraspitalicești (daune de judecată sau chiar viața pacienților). Democratizăm procesul de dezinfecție a aerului și spațiilor cu risc ridicat de contaminare.

Avem aceleași valori, crezi în parteneriate?

Suntem aici pentru a discuta toate detaliile

Contacteaza-ne!
 • Produs
 • Breez
  per
 • Volum aer filtrat: 182,5 mc/oră
 • Timp necesar: 25 min / cameră
 • Construcție: Oțel gavanizat, inox(opțional)
 • Lungime undă: 254 nm (spectrul UV-C)
 • Control: Wi-Fi / Bluetooth / Buton fizic
 • Moduri de lucru: Manual / Temporizator
 • Lumină ambientală: RGB + animaţii, 2 zone (sus/jos)
 • Display*: Informații despre calitatea aerului*
 • Produs
 • CoBOT-19
  per
 • Lămpi de putere mare, acoperire 360° - timp de expunere scurt
 • Sistem de management centralizat al operațiunilor de dezinfecție
 • Control de la distanță prin aplicație mobilă în limba română
 • Telefon mobil inclus enterprise-grade pentru rularea aplicației
 • Decuplare automată la detecția de mișcării: 4 senzori de prezență, acoperire 360°
 • Ușor de curățat, ușor instalat si exploatat
 • Opțional: poate fi construit din inox
 • Opțional: poate fi dotat cu baterii